Skontaktuj się z nami: 34 372 34 29 lub 605 313 543Nasze aplikacje:Pismo Święte z komentarzemNowenna Pompejańska
Produkt niedostępny
Nowość

Świadectwo - duży format oprawa twarda

duży format
Wysyłka do 48 h
Gwarancja jakości
65,00 zł

Osobiste spotkanie z Bogiem

„Świadectwo. Dziennik duchowy” Alicji Lenczewskiej to wyjątkowy zapis mistycznych doświadczeń, którego głębia teologiczna oraz zgodność z nauką Kościoła zostały oficjalnie potwierdzone przez teologów. Ta poruszająca książka staje się przewodnikiem w chrześcijańskim życiu, pomagając odnaleźć odpowiedzi na trudne pytania i umacniając wiarę w codzienności.

Żywe słowo Chrystusa

Lektura wprowadza czytelnika na drogę duchowego dojrzewania za sprawą słów, które Pan Jezus kieruje bezpośrednio do serca człowieka: „Starajcie się poznawać prawdę o Mnie, pragnijcie jej. Wraz z tym poznawaniem będzie rosła w was wdzięczność”. Przesłanie szczecińskiej mistyczki inspiruje do szukania prawdy i pozwala odkryć prawdziwe piękno oraz pokój płynące z głębokiej relacji ze Stwórcą.

Twarda oprawa i duży format

Książka została wydana w eleganckiej, twardej oprawie oraz w dużym formacie, co zapewnia jej trwałość i wygodę podczas codziennej medytacji. Piękne wydanie sprawia, że dziennik idealnie nadaje się do wielokrotnej lektury, a także stanowi wartościowy, duchowy prezent dla bliskiej osoby.

Więcej informacji
Nazwa TowaruŚwiadectwo - duży format oprawa twarda
Typ ProduktuKsiążka
Oprawa produktutwarda
Liczba Stron640
Wymiary17 x 24
Numer ISBN9788367680325
Numer EAN139788367680325
mat-idxT2085602800
Nazwa WydawnictwaJP2
Napisz własną recenzję
Twoja ocena
Znaleźliśmy inne produkty, które mogą Cię zainteresować!
  1. Uciekłam od szatana. Moja walka o wyrwanie się z piekła
    Ocena:
    0%
    Uciekłam od Szatana
    34,95 zł
  2. Narodziłam się na nowo
    Ocena:
    0%
    Narodziłam się na nowo
    20,00 zł
  3. O więcej niż życie
    Ocena: